Ett hus med specialdesignad inredning

Ett hus med specialdesignad inredning

Tjenare bloggen! Jag sitter här hemma hos syrran uppe i Luleå och är full av beundran över hennes nya hus, det är ett riktigt skrytbygge om du frågar mig men ack så snygg det är. Det var inte så konstigt att hon bjöd upp mig hit, jag hade nog bjudit hit alla jag känner om det var mitt hus. Inredningen består till stora delar av specialsnickeri och det märks verkligen att någon har lagt ner stor tid på att få det här perfekt. Sen är det väl inte så konstigt att syrran bor så fint som hon gör med tanke på att hon tidigare arbetat som inredningsarkitekt, hon vet precis vad som passar ihop och hur man får till den kompletta designen. Dock trodde jag aldrig att hon skulle vara typen som använde sig av specialsnickeri, hon känns mer som en sådan person som kör på en väldigt stilren och enkel design. Jag antar att det är Luleå som har förvandlat henne lite, här uppe är det väldigt mycket trä och liknande i husen. Nej men jag är faktiskt lite avundsjuk på henne, jag hade gärna haft det huset men sen vet jag inte hur sugen jag hade varit på att flytta till just Luleå. Det är en bra bit upp i landet och att lämna alla sina vänner och sin trygghet, jag tror inte det är min grej riktigt. Dock så är det väldigt imponerande att hon vågade ta det steget och lämna allt hon hade för att istället gå sin egen väg. Det var i samband med ett jobb som hon flyttade hit upp och jag misstänker att hon måste fått en hyfsat saftig lön, åtminstone så är det den känslan jag får när jag går runt här i huset. Jag menar så mycket specialsnickeri och unik design, det är häftigt alltså.  


Kommentarer är stängda.