Bygget av en tvättstuga

Bygget av en tvättstuga

Idag kommer det ett inlägg om när vi byggde om ett rum till en tvättstuga här hemma. Därmed kommer jag också prata om den hjälpen vi tog med bygg i Östersund. Jag hoppas att ni kommer gilla dagens inlägg.

Vi har stött på samma problem som många husägare står inför när det gäller sina hem. Vi börjar få slut på utrymme i vårt hem. Inte riktigt slut på utrymme, men att skapa mer utrymme för nödvändigheter som kan vara till hjälp för oss och ge oss mer utrymme utan att vi behöver lämna vårt hus är mycket lockande.

Det första projektet startades faktiskt inte av mig själv eller min man, utan det var snarare något som hände efter att vi köpte det här huset. När vi flyttade in i huset med alla våra tillhörigheter lastade på en lastbil och fördes hit, märkte min man något direkt… det fanns ingen plats att tvätta! Detta fick honom att börja arbeta med att omvandla ett extra sovrum till en tvättstuga innan jag ens verkligen visste något om det!

Min man tog fullt ansvar för detta, han sökte upp en byggfirma som kunde hjälpa oss. Eftersom det behövde dras avlopp och liknande för tvättmaskinen fick han också söka upp någon som kunde hjälpa oss med det. Jag måste faktiskt säga att han var riktigt duktig, han tog tag i allt snabbt och gjorde så att arbetet snabbt blev genomfört och färdigt. Det behövde ju gå fort för att vi skulle få någonstans att tvätta.

Den hjälpen vi fick med bygg i Östersund var också helt underbar, byggfirman som hjälpte oss var riktigt duktig. Tack vare deras hjälp blev vår tvättstuga helt drömlik, den har allt som man behöver för att smidigt tvätta, vika tvätt, hänga tvätt och förvara det som krävs. Jag är 100 procent nöjd.


Kommentarer är stängda.