Vi anlitar snickare i Lund för att byta tak

Vi anlitar snickare i Lund för att byta tak

Hej på er alla fina följare!

Den här veckan har vi fullt byggkaos där hemma i Lund då vi har snickare där för att byta tak på vårt hus. Det är inget roligt just under tiden men det är ju nödvändigt så då är det bara att bita ihop under tiden. Så denna veckan har jag faktiskt inget emot att gå till jobbet, för det är tystare och lugnare här än där hemma. Det är till och med så att jag tagit med frukosten och valt att komma tidigare till jobbet för att kunna sitta här och äta den. Sen slutar de ju jobba ungefär lagom som jag kommer hem om eftermiddagarna så då är det ju tyst i alla fall, även om huset och uppfarten med allt material är väldigt stökigt.

Ändå kan jag känna allra mest tacksamhet när jag tänker på det för att vi faktiskt har möjlighet att renovera och byta tak, för det är ju faktiskt inte alla som har det. Det finns de som knappt ens har tak över huvudet så därför försöker jag påminna mig om det varje gång jag kommer på mig själv att sucka över att någon snickare glömt verktyg framme eller att man snubblar över några takläkt eller liknande. Nu när de ska byta vårt tak så får vi också ny isolering och det tror jag kommer göra stor skillnad så att vi får varmare nästa vinter. Denna vintern märkte vi hur mycket värme som huset liksom ”läckte”.

När vi skulle hitta en firma i Lund med duktiga snickare så fick vi rekommendation av en kollega till min man som också nyligen renoverat deras tak så de visste att denna firman gjorde ett bra jobb. Det gör ju att man känner sig lugnare med att anlita den firman när man har en personlig rekommendation från någon som man känner. Nu ska jag ta och njuta av lunchrasten. Hoppas ni har en underbar dag!


Kommentarer är stängda.