Renovering i huset

Renovering i huset

Hej hopp bloggen! För några veckor sedan så bestämde jag mig för att göra om mitt hus och vi har kommit en bit i renoveringen men nu behöver jag snart ringa ett plåtslageri i Trollhättan som kan skicka hit en plåtslagare, det behövs nämligen ett nytt tak. Först tänkte jag förklara lite mer utförligt exakt vad det är som jag har gjort och varför jag kommer behöva en plåtslagare samt ett nytt tak. Min altan som jag har ska förändras till ett rum istället och sen utanför det ska jag bygga en ny altan. Så jag och min granne, som är snickare, påbörjade arbetet med att smälla upp väggar på den gamla altanen och sedan lade vi ett nytt golv. Tanken är att det här bara ska vara som ett uterum, dock så vill jag att det ska finnas el så vi hade en elektriker på besök för några dagar sedan som drog in el och satte upp lite vägguttag. Jag har faktiskt en liten häftig tanke som jag hoppas att en plåtslagare kan genomföra, det är att halva rummet ska ha ett glastak så man kan kolla upp på himlen. På den sidan där glastaket är tänkt att vara så vill jag ha en soffgrupp som man kan sitta och koppla av i och sen på andra sidan så är tanken att ha lite bord och stolar. Det är en väldigt stor altan på nästan 30 kvadrat som ska byggas in så det kommer finnas gott om plats. Medans vi väntar på en plåtslagare så har vi påbörjat bygget av den nya altanen och det är någonting som kommer gå väldigt fort tror jag, det är egentligen bara att skruva och spika hela dagarna så det är inga större konstigheter. Det är ganska skönt nu med när solen ligger på över Trollhättan, vi har väldigt bra tajming med det här!


Kommentarer är stängda.