Full aktivitet på tomten

Full aktivitet på tomten

Hej där alla läsare! Jag hoppas att ni har en fantastisk sommar även fast att vädret inte riktigt har varit på våran sida i år. Själv har jag haft fullt upp i några veckor nu och det är ännu mer som väntar, men det är kul att någonting händer även här hemma i Åtvidaberg. Jag tänkte faktiskt börja med att berätta om det som skall inträffa snarare än att berätta vad jag har gjort. Det är så att jag i dagarna ska kontakta en entreprenad för att starta upp ett bygge hemma på tomten. Vi ska bygga ett garage där våra bilar kan stå sen när kylan återigen drar in över vårat land. Nu är det visserligen ganska långt kvar tills dess men jag känner att det är lika bra att få det gjort så att vi inte står där utan något garage sen i November. Jag köpte ju mig en ny bil för några månader sedan och till skillnad från min gamla så hade jag faktiskt tänkt ta hand om denna ordentligt. Då är ett garage en perfekt början. Jag kommer egentligen inte göra någonting själv utan en entreprenad ska hjälpa mig genom hela processen. Med tanke på vilken hektisk sommar jag har haft så känns det lite skönt att inte behöva göra så mycket. Givetvis kommer jag vara med och kolla lite, servera kaffe och lite sånt. Men grovjobbet lämnas denna gången över till en entreprenad. Jag har lite svårt att hålla mig borta från saker och sen tycker jag att det är väldigt spännande att se hur man går från i princip ingenting till ett färdigt bygge. Vi kom hem till Åtvidaberg för några dagar sedan och jösses vilken semester vi har varit på, men den historien lämnar jag faktiskt till ett annat blogginlägg. Ha en fortsatt trevlig dag!  


Kommentarer är stängda.