Byggservice och markarbeten

Byggservice och markarbeten

I dagens inlägg tänkte jag faktiskt tipsa er lite om ett företag som kan hjälpa er som är i behov av byggservice i Ystad. Vanligtvis hade jag nog skrivit om något av alla min projekt som jag själv utför men nu känner jag att det var väldigt längesedan som jag tipsade om något företag. Trots att jag brukar ta mig an mina projekt själv så förekommer det ganska ofta att jag ibland tar hjälp av andra företag inom branschen som kan hjälpa mig. Ni vet när tiden inte riktigt finns där så kan det ibland vara skönt att få sina saker gjorda så att man inte behöver tänka på det vid ett senare tillfälle. Företaget jag tänkte tipsa er om är JMP Mark o Alltjänst som utför byggservice och markarbeten i bland annat Ystad och Helsingborg. Det är ett av alla företag som jag har använt mig av och det har hittills fungerat bra. Vad som är bra med att använda sig av hantverkare är att man oftast bestämmer hur mycket hjälp man själv vill ha. Jag brukar oftast bara få hjälp med grunden, det vill säga markarbeten och en grundläggande byggservice. Därefter brukar jag ta hand om resten själv alternativt vara med och hjälpa till för att påskynda arbetet. Anledningen till att jag använder mig av den här lösningen är för att jag som sagt har kunskaperna själv, men det kan ibland vara skönt med lite extra hjälp på traven för att komma igång och få en bra start. Så om ni är ute efter byggservice i närheten av Ystad så är det här ett företag ni kan kontakta. I nästa inlägg tänkte jag skriva lite om ett stort projekt jag håller på med just nu och jag kan ge er en liten ledtråd genom att säga att det kommer bli blött.  


Kommentarer är stängda.