Byggfirma bygger vårt drömhus i Båstad

Byggfirma bygger vårt drömhus i Båstad

Hejsan på er!

Fredag och i eftermiddag ska vi åka till Båstad och se hur det går för våran byggfirma med huset. Vi köpte en tomt och håller på att bygga hus där och det är så roligt att se hur det börjar ta form. När vi bestämde oss för att göra det här stora drömprojektet så var det ju noga att hitta en seriös och skicklig byggfirma och efter mycket letande och jämförande så hittade vi en som verkade bra. Hittills har de verkligen levt upp till förväntningarna och levererat resultat som vi hoppats på.

Att bygga hus i Båstad är en dröm som blir verklighet. Både jag och min sambo spenderade mycket tid där om somrarna när vi var yngre och vi har båda haft en längtan om att flytta dit och innan året är slut så kommer vi kunna förverkliga den drömmen. Vi kommer att kunna fira jul i det nya huset och det känns så spännande och mysigt. Jag vet inte om ni någon gång testat att göra en visionboard? Det är anslagstavla eller stort ark där man klipper ut och sätter upp bilder på det man önskar sig. Allt från en särskild bil, hus, resa eller upplevelse.

Det finns inga begränsningar utan man fantiserar och skapar sin dröm och så sätter man upp den där så att man kan titta på den ofta och påminna sig om de där drömmarna. Men det är också värdefullt att känna det som att allt det där verkligen är ditt, du måste tro på att det där är möjligt för dig. Det är faktiskt flera saker som blivit förverkligat för mig på det sättet, saker som jag visualiserat och känt i varje cell är mitt – helt plötsligt är det så. Man måste inte alltid veta hur det ska gå till, bara att det går. Kram på er!


Kommentarer är stängda.